Berikut ialah kenapa anda perlu minum Cellmaxx setiap hari :-
==========================

1. Berusia 25 tahun ke atas. Kerana pengeluaran stem sel anda semakin berkurang, akibatnya anda mudah diserang penyakit / sakit lambat sembuh.

2. Kanak-kanak / remaja yang sudah menghidap penyakit tertentu. Walaupun usia dibawah 25tahun.

3. Sudah pun menghidap 2-3 simptom penyakit berangkai dan tak mahu ia berlarutan dan mahu ianya cepat sembuh.

4. Setiap orang pasti mengalami kelemahan pada organ-organ tertentu, seperti sakit kaki, lutut, mudah demam, gastrik, masalah kulit dll. Cellmaxx membantu anda bebas dari ketidakselesaan ini.

5. Melambatkan kerosakan yang berlaku pada tubuh akibat gaya hidup tidak sihat dan penyakit yang dihidapi.

6. Kita tak pernah cukup makan sayur dan buah setiap hari mengakibatkan badan kurang nutrisi yang diperlukan badan. Cellmaxx mengandungi lebih 60 jenis NUTRISI yg sangat diperlukan tubuh badan kita.

7. Mahu melambatkan penuaan dan memastikan badan sentiasa cergas dan bebas penyakit untuk menikmati hidup dengan lebih indah.

Hanya perlu minum 1 sachet sehari, izinkan tubuh anda lakukan ‘SELF HEALING’ untuk kesihatan anda.

Tuesday, April 11, 2017

Testimoni Pendarahan Otak dan Stroke

*TESTIMONI En. HISYAM DARI PERMATANG PAUH Yg MENGALAMI PENDARAHAN OTAK & STROKE*

🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄


Pada mulanya kaki kebas mula terasa ingat biasa je...last cuba berdiri dah tak boleh..sahabat bawa ke spital time tu dah tak boleh buka mata lepas tu tuttt... gelap gelita... isteri diminta bersabar doktor kata mungkin Percentage utk baik pun tak tahu.. ada kemungkinan lagi worst.

 Bersiap sedia dgn segala kemungkinan.. Kerana burst di tengah2 otak, tak boleh nak operate..bagi isteri tersayang selain hanya berdoa bila berpeluang masuk melawat 2sachet cellmaxx pasti disuap kepaip dlm sehari dpt suap 4-6sachet sehari. Dgn izin Allah saya sedar doc kata ada perubahan yg bagus. Hanya 4 hari dalam wad ICU saya di pindahkan ke wad biasa, 3 hari wad biasa saya dibenarkan pulang kerumah. Sebelah badan strok dari kepala ke kaki.. langsung tak bergerak.. 

Pada mulanya hanya terbaring tetapi dalam 2 minggu saya dah blh duduk kaki tangan dah blh bergerak.. 3 minggu saya dah boleh berjalan ke bilik air walau bertongkat.. Terima kasih yg tak terhingga pada isteri tersayang yg suapkan saya 6sechat cellmaxx setiap hari sejak saya koma sehinggalah saya boleh jln saya hanya minum 6 kotak cellmaxx dlm sebulan tak sampai seribu ringgit kini dah boleh bekerja kembali seperti biasa..Alhamdulillah syukur pada Allah yg memberi peluang ke 2 pada aku utk hidup..


No comments:

Post a Comment