Berikut ialah kenapa anda perlu minum Cellmaxx setiap hari :-
==========================

1. Berusia 25 tahun ke atas. Kerana pengeluaran stem sel anda semakin berkurang, akibatnya anda mudah diserang penyakit / sakit lambat sembuh.

2. Kanak-kanak / remaja yang sudah menghidap penyakit tertentu. Walaupun usia dibawah 25tahun.

3. Sudah pun menghidap 2-3 simptom penyakit berangkai dan tak mahu ia berlarutan dan mahu ianya cepat sembuh.

4. Setiap orang pasti mengalami kelemahan pada organ-organ tertentu, seperti sakit kaki, lutut, mudah demam, gastrik, masalah kulit dll. Cellmaxx membantu anda bebas dari ketidakselesaan ini.

5. Melambatkan kerosakan yang berlaku pada tubuh akibat gaya hidup tidak sihat dan penyakit yang dihidapi.

6. Kita tak pernah cukup makan sayur dan buah setiap hari mengakibatkan badan kurang nutrisi yang diperlukan badan. Cellmaxx mengandungi lebih 60 jenis NUTRISI yg sangat diperlukan tubuh badan kita.

7. Mahu melambatkan penuaan dan memastikan badan sentiasa cergas dan bebas penyakit untuk menikmati hidup dengan lebih indah.

Hanya perlu minum 1 sachet sehari, izinkan tubuh anda lakukan ‘SELF HEALING’ untuk kesihatan anda.

Thursday, January 5, 2017

Testimoni Cellmaxx - Asma Batu Karang dan Masalah Kornea mata

IBARAT MATI HIDUP SEMULA!!!
.
Berita gembira sekiranya anda, ahli keluarga dan rakan-rakan anda yang mengidap penyakit kronik.
.
Ayat 172 Surah Al-Araf dan ayat 7 surah At-Tariq di dalam Al Quran, Allah ada berfirman bahawa manusia di keluarkan dari tulang sulbi (kecuali Nabi Adam dan Hawa) dan hasil kajian terbaru saintis perubatan juga menemukan bahawa penawar kepada segala penyakit yang berpunca dari sel mati adalah sel induk/sel stem yang boleh diperolehi dari tulang sulbi/tulang sum sum.
.
Pada masa ini, CellMaxx satu-satunya produk makanan kesihatan yg mampu mengeluarkan sel stem dewasa dr tulang sum sum dr badan manusia secara semulajadi.


No comments:

Post a Comment