Berikut ialah kenapa anda perlu minum Cellmaxx setiap hari :-
==========================

1. Berusia 25 tahun ke atas. Kerana pengeluaran stem sel anda semakin berkurang, akibatnya anda mudah diserang penyakit / sakit lambat sembuh.

2. Kanak-kanak / remaja yang sudah menghidap penyakit tertentu. Walaupun usia dibawah 25tahun.

3. Sudah pun menghidap 2-3 simptom penyakit berangkai dan tak mahu ia berlarutan dan mahu ianya cepat sembuh.

4. Setiap orang pasti mengalami kelemahan pada organ-organ tertentu, seperti sakit kaki, lutut, mudah demam, gastrik, masalah kulit dll. Cellmaxx membantu anda bebas dari ketidakselesaan ini.

5. Melambatkan kerosakan yang berlaku pada tubuh akibat gaya hidup tidak sihat dan penyakit yang dihidapi.

6. Kita tak pernah cukup makan sayur dan buah setiap hari mengakibatkan badan kurang nutrisi yang diperlukan badan. Cellmaxx mengandungi lebih 60 jenis NUTRISI yg sangat diperlukan tubuh badan kita.

7. Mahu melambatkan penuaan dan memastikan badan sentiasa cergas dan bebas penyakit untuk menikmati hidup dengan lebih indah.

Hanya perlu minum 1 sachet sehari, izinkan tubuh anda lakukan ‘SELF HEALING’ untuk kesihatan anda.

Sunday, December 18, 2016

Testimoni Lumpuh Badan

===============
⭕️Perkongsian Pengalaman Pengguna Cellmaxx :-
====================
LUMPUH 3 TAHUN
====================

Assallamualaikum....

mak cik ni badannya dah lumpuh hampir 3 tahun tak boleh bercakap dan bergerak... makan pun boleh menggunakan tiub saja. Bermacam2 ubat dan cara perubatan dibuatnya namun tiada perubahan.

Saya tergerak hati memperkenalkan CellMaxx kpd keluarganya dan mereka mencuba untuk 2 kotak .

Saya sarankan supaya diberi minum 3 schacet sekali dan 2 kali sehari. Pada hari kedua beliau telah kelihatan boleh bergerak lebih cergas walaupun belum boleh bangun dan syaratnya pun dah mulai keluar walaupun tak boleh di fahami.

Alhamdulillah CellMaxx boleh membantu kesihatanya dan saya menyarankan supaya teruskan pengambilannya....insyallah munkin dengan izin Allah makcik ni akan sembuh seperti sedia kala...


No comments:

Post a Comment